www.rioz.nl is de officiële website van de Regionale Inkooporganisatie. We doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen.

Komt u iets tegen dat fout is of verouderd? Of hebt u ideeën? Stuur dan een bericht via het digitale contactformulier. Binnen 5 werkdagen behandelen wij uw melding.

RIOZ neemt uitgebreide maatregelen om zijn computersystemen goed te beveiligen. Toch kunnen ook onze systemen (een) zwakke plek(ken) hebben. Wanneer u een zwakke plek in één van onze systemen ontdekt, vernemen wij dit graag van u via het digitale contactformulier.

RIOZ handelt uw melding dan af volgens de afspraken die gemaakt zijn in het Responsible Disclosure van de gemeente 's-Hertogenbosch.

Websites en/of bronnen van derden

Via onze website bieden we toegang tot websites en/of informatiebronnen van derden. RIOZ is niet aansprakelijk voor de inhoud en het gebruik van de informatie op websites van derden.

Auteursrecht

RIOZ bezit auteursrecht op alle informatie die via de website opgevraagd kan worden. Dit geldt ook voor onze beeldmerken, logo’s en beeldmateriaal. Het is niet toegestaan om deze informatie zonder schriftelijke toestemming vooraf vanuit commercieel oogpunt te verspreiden of kopiëren.

Uitlijning tekst
Links