Wachttijden op de website

Jeugd
Wmo
23 januari 2023

Vanaf nu inzicht in wachttijd per product!

Bent u als verwijzer op zoek naar passende hulp voor een cliënt? Dan is het heel handig om te weten wat de wachttijden zijn bij een aanbieder. Onder ‘wachttijd’ verstaan wij de tijd tussen de toewijzing van zorg door de gemeente en de daadwerkelijke start zorg.

Sinds kort vindt u op onze website in het aanbod voor Jeugd en Wmo de wachttijd per product, per aanbieder. Let op: nog niet alle aanbieders hebben de wachttijden ingevuld. Ze zijn dus nog niet allemaal inzichtelijk op de site. We werken eraan om dit volledig te krijgen.

Oproep aan aanbieders: geef uw wachttijden door

We hebben alle gecontracteerde aanbieders gevraagd om de wachttijd per product door te geven op de website. En om de wachttijden actueel te houden. Veel aanbieders hebben dit al gedaan, daar zijn we erg blij mee. Mocht u als aanbieder uw wachttijden nog niet hebben ingevuld, dan willen wij u vragen dit alsnog te doen. Het is belangrijk dat u dit invult, want het gaat verwijzers enorm helpen om sneller de juiste zorg te vinden voor cliënten. En als aanbieder krijgt u minder mails en telefoontjes over de wachttijden.

Uitlijning tekst
Links