Updates website: zorgkaart en wachttijden

Updates website: zorgkaart en wachttijden

Jeugd
Wmo
28 maart 2023

Als RIOZ werken we regelmatig aan verdere ontwikkeling van onze website, zodat we verwijzers beter kunnen ondersteunen bij het vinden van passende hulp. En zodat we aanbieders kunnen helpen om hun aanbod zichtbaar te maken in onze regio.

In dit bericht brengen we u graag op de hoogte van de laatste updates.

Zorgkaart

Zowel voor Jeugd als Wmo hebben we een zorgkaart toegevoegd. Daar kunt u op de kaart bekijken welke gecontracteerde aanbieders waar gevestigd zijn. Zo ziet u in één oogopslag welke aanbieders dichtbij de woonplaats van uw cliënt gevestigd zijn. Op dit moment worden alleen de hoofdlocaties van aanbieders weergeven. We gaan dit op korte termijn uitbreiden met de andere locaties van onze gecontracteerde aanbieders.

Wachttijden

Op onze website staan sinds een aantal maanden voor Jeugd en Wmo de wachttijden per product, per aanbieder. Om deze wachttijden overzichtelijker weer te geven, hebben we ze vanaf vorige week toegevoegd aan de pagina Contractenboek voor Jeugd en Wmo. Achter elk product van een aanbieder ziet u dan direct de wachttijd staan. Deze wachttijden worden door de aanbieders zelf gevuld. Indien een aanbieder nog geen wachttijd heeft ingevuld, wordt dit aangegeven met ‘Wachttijd onbekend’.

Vragen?

Heeft u vragen of tips voor verdere verbetering van de website? Vul gerust het contactformulier in!

Uitlijning tekst
Links