Continuering Social Return 2021

Continuering Social Return 2021

Jeugd
24 juni 2021

De regio Noordoost-Brabant voert een actief Social Return beleid ten behoeve van onze werkzoekende inwoners met afstand tot de arbeidsmarkt. In de overeenkomst ‘’Specialistische Jeugdhulp 2021’’ zijn afspraken gemaakt over Social Return.

Monitoring in WIZZR

Wij vragen de zorgaanbieders deze inspanningen tijdig inzichtelijk te maken via de applicatie WIZZR. Eerder dit jaar zijn de verplichtingen door RIOZ in de WIZZR ingevoerd. Op basis van de WIZZR wordt de verplichting gemonitord, wat tevens de basis vormt voor de eindafrekening.

Coördinatoren Social Return

De Social Return coördinatoren van de werkbedrijven (Weener XL, WSD en IBN) kunnen meedenken over de mogelijkheden om aan de verplichtingen te voldoen. Voor meer vragen kan er contact opgenomen worden met de coördinatoren van de werkbedrijven. Onder dit bericht is de contactinformatie opgenomen.

Op zoek naar talenten?

Bent u op zoek naar geschikte kandidaten? Kijk dan eens op Talent Uit Noordoost Brabant, daar stellen de talenten zich aan u voor met een kort filmpje (bijna alle kandidaten behoren tot de doelgroep van social return).

Contactinformatie werkbedrijven

IBN
Guus Weitzel
Emailadres: gweitzel@ibn.nl

WeenerXL
Joyce de Vaan
Emailadres: j.devaan@s-hertogenbosch.nl

WSD
Maarten Rooyackers
Emailadres: M.rooyackers@wsd-groep.nl

Uitlijning tekst
Links