Tweede openstelling aanbesteding lichte jeugdhulp

Tweede openstelling aanbesteding lichte jeugdhulp

Jeugd

24 februari 2021

Voor inkoop van lichte jeugdhulp vanaf 2022 loopt sinds 29 oktober 2021 een open house procedure via TenderNed. Voor deze procedure geldt dat de eerste aanmeldingsronde is verstreken. Op 22 februari hebben wij een brief verstuurd aan alle partijen die hebben aangemeld voor deze eerste ronde.

Heeft u van TenderNed een ‘bewijs van inschrijving’ ontvangen maar heeft u 22 februari geen brief van ons ontvangen?

U heeft uw aanmelding helaas niet correct gedaan. Zoals in het door TenderNed automatisch gegeneerde bewijs van inschrijving is vermeld zullen we op 1-1-2025 uw aanmelding ontvangen. Voor die datum hebben wij geen toegang tot de kluis en kunnen we uw aanmelding ook niet ‘zien’. De regio heeft besloten tot een tweede openstelling voor de open house procedure lichte hulp. Door uw aanmelding voor vrijdag 4 juni 2021 11 uur te doen via de juiste werkwijze (dat is via de berichtenmodule) kunt u alsnog in aanmerking komen voor een overeenkomst lichte jeugdhulp per 2022. In de aanmeldingsdocumenten is de juiste werkwijze als instructie opgenomen.   

Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u toch in aanmerking komen voor een overeenkomst lichte jeugdhulp met als startdatum 1 januari 2022?

Dan kunt u nu deelnemen aan de tweede openstelling van de open house procedure. U kunt zich tot vrijdag 4 juni 11:00 uur aanmelden voor deze tweede ronde van de procedure, via deze link naar TenderNed. Let u er hierbij op dat u dit via de juiste werkwijze doet. In de aanmeldingsdocumenten is de juiste werkwijze als instructie opgenomen.   

Wellicht ten overvloede: TenderNed vermeldt bij het aantal dagen dat u nog kunt inschrijven voor de procedure het totaal aantal dagen tot de maximale einddatum van de overeenkomst. Als u per 1 januari 2022 in aanmerking wilt komen voor een overeenkomst heeft u hiervoor niet 1409 dagen de gelegenheid maar dient u zich voor 4 juni 2021 (11:00 uur) aan te melden. Let u erop dat u dit op de juiste wijze doet (via de berichtenmodule), de instructie staat in de aanbestedingsdocumenten op TenderNed. Als u van TenderNed automatisch een ‘bewijs van inschrijving’ ontvangt dan is dat niet correct, u heeft op de ‘verkeerde’ plek aangemeld en uw aanmelding is in de kluis terecht gekomen. Wij kunnen de kluis pas in 2025 openen. In de aanmeldingsdocumenten is de juiste werkwijze als instructie opgenomen.

 

 

 

Uitlijning tekst
Links